13 Latest Men’s Sneakers And Their Prices

Latest men's sneakers
Latest men's sneakers

Looking for the lastest men’s sneakers to rock? If yes, then you’re at the right place. In this article, we will give you list of latest men’s sneakers and their prices.

Research shows that, the first thing people check when they see you is your footwear. It is that reason why it is important that, you care about your footwear. Because it says a lot about you.

 ALSO READ: 10 Beautiful Photos Of Nana Akua Nhyira, The One Year Old Fashionista

As a man, it is a plus to know of the trending sneakers and also stock your wardrobe with few of them. So we are here to help you out with the latest men’s sneakers and their prices.

List of latest men’s sneakers and their prices

 

1. YEEZY 450

Adidas YEEZY 450
Adidas YEEZY 450

YEEZY 450 is from the camp of Kanye West. It’s not surprising that this is from Kanye because of Kanye’s wild fashion sense. It features a sock-like Primeknit design that works well with the cover aesthetic – which is slightly interrupted by a shade of dark brown at the heel – while the sole is made from injected PU to a tooth-like shape, wrapping around the shoe to form a supportive cage.

Composition

Sole: Rubber 100%

Outer: Fabric 100%

Lining: Fabric 100%

Price: $1139

Advertisement

 

2. Balmain B-Bold high-top sneakers

Balmain B-Bold high-top sneakers
Balmain B-Bold high-top sneakers

Bold sneakers from Balmain model a sock style with a fuss-free pull-on design, taking you where you need to go in record time. But they’re good at standing still for photos too. Featuring an almond toe, ankle length and chunky rubber sole.

READ NOW  9 Ways To Have A Successful Relationship

Composition

Lining: Leather 100%, Polyester 100%

Outer: Suede 100%, Polyester 100%, Rubber 100%

Sole: Rubber 100%

Price: US$889

3. Balenciaga X-Pander latest men’s sneakers

Balenciaga X-Pander sneakers
Balenciaga X-Pander sneakers

Known for its innovative sneaker designs, Balenciaga present a new contender for SS21. The X-Pander sneakers boast a mesh base and mixed-material overlays, but the futuristic style is surely defined by the unique suspended heel design that expands and contracts with each step.

Made in Italy

Composition

Outer: Fabric 100%

Inner: Fabric 100%

Sole: Rubber 100%

Price:$1,230

4. Philipp Plein logo hi-top men’s sneakers

Philipp Plein logo hi-top sneakers
Philipp Plein logo hi-top sneakers

Composition

Outer: Leather 100%

Lining: Leather 100%

Sole: Rubber 100%

Price US$1,048

5. Dolce & Gabbana NS1 high-top men’s sneakers

Dolce & Gabbana NS1 high-top sneakers
Dolce & Gabbana NS1 high-top sneakers

Step out in style. These NS1 high-top sneakers from Dolce & Gabbana boast a panelled construction for a futuristic look. You’re always looking ahead.

Composition

Outer: Leather 100%

Lining: Leather 100%

Price: US$998

6. Lacoste multi-panel mid-top men’s sneakers

Lacoste multi-panel mid-top sneakers
Lacoste multi-panel mid-top sneakers

Composition

Outer: Leather 100%, Fabric 100%

Sole: Rubber 100%

Lining: Fabric 100%

Price: US

7. Jimmy Choo Diamond crystal-embellished low-top sneakers

Jimmy Choo Diamond crystal-embellished low-top sneakers
Jimmy Choo Diamond crystal-embellished low-top sneakers

Opt for shoes that are as mesmerising as a sparkling diamond. Encrusted with crystals, these Diamond low-top sneakers from Jimmy Choo will ensure you shine with every step. Add them to your treasure trove…of shoes.

Composition

Lining: Calf Leather 100%

Sole: Rubber 100%

Outer: Suede 100%, Crystal 100%

Price: US$5,250

8. Nike Air Force 1 Low latest men’s sneakers

Nike Air Force 1 Low sneakers
Nike Air Force 1 Low sneakers

Composition

Outer: Cotton 100%

Lining: Polyester 100%

Sole: Rubber 100%

Price: US$2,672

9. Dolce & Gabbana Portofino low-top latest men’s sneakers

Dolce & Gabbana Portofino low-top sneakers
Dolce & Gabbana Portofino low-top sneakers

If you thought style and comfort couldn’t come together, you clearly didn’t know a thing about Dolce & Gabbana. These Portofino sneakers are the living – and walking – proof you need. We’d say put your best foot forward but, in this case, you might as well jump.

Composition

Outer: Leather 100%

Lining: Leather 100%

Sole: Rubber 100%

Price: US$675

10. Maison Margiela Fusion reconstructed latest men’s sneakers

 

Maison Margiela Fusion reconstructed sneakers
Maison Margiela Fusion reconstructed sneakers

Looking to take a step in a different direction? Take a walk on the wild side in these red, black and white leather Fusion reconstructed sneakers from Maison Margiela that are bound to turn heads as you walk down the street with its reconstructed finishing. Say hello to your adventurous ‘solemate’. Featuring a front lace-up fastening, a round toe, a brand embossed tongue, an air hole detail and a flat rubber sole.

Made in Italy

Composition

Outer: Polyester 100%, Leather 100%

Sole: Rubber 100%

Lining: Polyester 100%

Lining: Polyester 100%

Price: US$1,717

11. Gucci Screener leather Men’s sneakers

15506141 27661879 601

Want to elevate your casual look in an instant? It’s easier than you think. All you need to do is put on these Screener leather sneakers from Gucci.

Made in Italy

Composition

Outer: Leather 100%

Price: US$945

12. Koio Capri low-top Men’s sneakers

Koio Capri low-top sneakers
Koio Capri low-top sneakers

This Planet Conscious product is crafted with leather that has been produced in an audited and certified Leather Working Group (LWG) tannery — scored according to a three-tier system. The LWG assesses and certifies leather manufacturers that reduce the environmental impact of production.

Made in Italy

Composition

Lining: Calf Leather 100%

Outer: Calf Leather 100%

Sole: Rubber 100%

Price: US$278

13. Axel Arigato Orbit Men’s sneakers

15258938 28915559 601
Axel Arigato Orbit sneakers

Composition

Outer: Leather 100%

Lining: Leather 100%

Sole: Rubber 100%

Price: US$464

Leave a Reply